Üniversite sınav saati değişti!

  • Home
  • Üniversite sınav saati değişti!
Üniversite sınav saati değişti!
ÖSS bu sene zaten sil baştan olmuştu. Değişmedik bir saati vardı. O da değişti. İşte gençlerin yeni sınav saati!Abone ol

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bu yıl içerik olarak sınav sorularında bir farklılık bulunmadığını belirterek, “Öğrenci geçen yıl hangi derslerden hangi tür soruları cevaplı trapianto di capelli yorsa bu yıl da aynı derslerden aynı şekilde soruları cevaplandıracak” dedi. Yarımağan sınav saat 10:00'da başlayacağını söyledi.

Prof. Dr. Yarımağan, Okan Üniversitesinin Akfırat Yerleşkesinde düzenlenen “YGS-LYS-2010 Üniversite Giriş Sistemi” konulu programa katılarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HANGİ SINAVA GİRMEK İSTİYORSA ONA GİRECEK

Prof. Dr. Yarımağan, bu yıl üniversite sınavlarına girişte özde bir içerik farklılığı olmadığını, yalnızca öğrenciye tek sınav yapıp “Alın istediğiniz soruları çözün” demek yerine, hangi sınavlara girmek istiyorlarsa onu söyleyerek o sınava girmelerinin sağlanacağını, yani her adaya sadece cevaplayacağı testleri vereceklerini söyledi.

Öğrencilerin sınav kılavuzlarının ne zaman çıkacağını merak ettiği hatırlatılan Yarımağan, kılavuzların baskıya yıl başı öncesinde verildiğini, şu anda da tamamının basılmak üzere olduğunu, önümüzdeki hafta ortasından itibaren adayların kılavuzlara ulaşabileceğini kaydetti.

BAŞVURULAR 18 OCAK'TA



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim