Meclisin emektarına sürpriz yemek

  • Home
  • Meclisin emektarına sürpriz yemek
Meclisin emektarına sürpriz yemek
Meclis deyince hep Bakanlar, Parti Başkanları, Milletvekilleri gelir akla. Bugün meclisin emektar kahramanlarından birine bir sürpriz vardı.Abone ol



H.Kübra KOCAOĞLU
İNTERNETHABER

ANKARA- Meclis deyince hep Bakanlar, Parti Başkanları, Milletvekilleri gelir akla. Oysa Meclis'in bir de isimleri çok bilinmeyen, perde arkası emektar kahramanları vardır. İşte Meclis bugün, en eski emektarlarından birisine yapılan sürpriz bir veda yemeğine tanıklık etti.< hair transplant turkey br>
35 yıldır Meclis'in çalışanlarından olan İsmail Akça'ya, AK Parti Milletvekili Lokman Ayva sürpriz bir veda yemeği düzenledi. Eski Bakan Güldal Akşit ve eşi Haluk Akşit'inde katıldığı veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

ODACIYDI NETEKİM
Kenan Evren, Turgut Özal, Mesut Yılmaz gibi pek çok Başbakan'a Meclis Odacısı olarak hizmet eden İsmal Akça, son olarak AK parti Milletvekili Lokman Ayva'nın odacılığını yaptı. Yemek sırasında konuşan Lokman Ayva " İsmail Abi iş hayatına başlarken ben daha doğmamıştım. Biz her yaşta verimli olunabileceğini, iş disiplinin sonuçlarının ne olabileceğini İsmail Abi'de gördük. Kendisi pek çok siyasi iktidar ve Milletvekiliyle çalıştı.İki meclisli günleri gördü. Pek çok Başbakan'la çalışma yaptı. Fakat biz kendisinden çalıştığı devlet adamlarına dair hiç özel bir şey duymadık. Bu kendisine olan saygımızı daha da artırdı." diye konuştu.

ZAMAN DURSUN
Duygusal anların yaşandığı yemekte Güldal Akşit ise şunları söyledi: "Yeni bakan olduğumuzda burada odamız bile yoktu.Misafilerimizle görüştüğümüz oda da bizleri hep yücelterek hizmet etti. Bunca yıl bu şekilde hizmet etmek herkese nasip olmaz." dedi.

Kendisi için verilen bu veda yemeğinin tam bir sürpriz olduğunu ve çok memnuniyet duyduğunu söyleyen İsmail Akça'ya bir de duvar saati hediye edildi. Güldal Akşit'in "Pili takma sen, zaman akmasın" sözleri ise tebessüme neden oldu.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim