Galatasarayda takım oyunu

  • Home
  • Galatasarayda takım oyunu
Galatasarayda takım oyunu
G.Saray'ın Antalya'daki antrenmanları iki perdelik oyun gibi. Önce kondisyonerler Albert Pujol&Carlos Cuadrat sahne alıyor. Ardından ise...Abone ol

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray kampın 4. gününü geride bırakırken, Hollandalı ve İspanyollardan oluşan teknik kadro, takım oyunu ile çalışmalara damga vuruyor.

Teknik direktör Rijkaard ve yardımcısı Neeskens ile iki İspanyo quanto costa un trapianto di capelli l kondisyoner Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat'tan oluşan teknik kadro ortalama 1.5 saat süren çalışmaları dakika dakika programlıyor.

Ekip içinde iş bölümü gereği kondisyon yüklemesi ve koordinasyon çalışmaları esnasında takımı Puyol ve Cuadrat'a teslim eden Rijkaard, yardımcısı Neeskens ile antrenmanların 2. bölümünde sahne alıyor. Teknik kadronun, tüm kamp programını dakika dakika kağıda döktükleri öğrenilirken, sezon başı kampında da teknik ekibin çalışma programından bir hayli memnun kalan futbolcular özellikle kondisyon antrenmanlarından büyük bir keyif alıyor. Sarı-kırmızılılar, yorgunluktan yemek sonrası direkt odalarına çekiliyor.

ŞUBAT' TA FORMDA G.SARAY

Rijkaard'ın Barcelona'da da beraber çalıştığı kondisyonerler, yüklemeyi takımın Şubat ayında ligde ve Avrupa Ligi'nde oynayacağı kritik maçlara göre ayarlıyor. Futbolcularının antrenmanlara olan konsantrasyonundan bir hayli memnun olan Rijkaard ise sürpriz kararlarla ailelerinden uzak olan futbolcularının moralini yüksek tutuyor.

Önceki gün takımı sinemaya götüren Hollandalı hoca dün sabah iki saat süren antrenmanın ardından da "Mükemmel çalıştınız. Akşam dinleniyorsunuz" dedi ve günün ikinci idmanını iptal etti.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim