2 kardeş yanarak can verdi!

  • Home
  • 2 kardeş yanarak can verdi!
2 kardeş yanarak can verdi!
Evde yalnız bırakılan 5 ve 2 yaşındaki iki kardeş kağıtlarla oynamaya başladı. Kağıtlar sobadan tutuşunca da iş işten geçti. Abone ol

Bitlis’in Hizan İlçesi’ne bağlı Görece Köyü’nde anne ve babaları tarafından evde yalnız bırakılan 2 ve 5 yaşlarındaki iki kardeş yanarak can verdi. Yangın çocukların sobanın önündeki kağıt parç Promosyon Kalem alarını tutuşturmaları sonucu çıktığı belirtildi.

Olay Hizan’a 60 kilometre uzaklıkta bulunan Görece Köyü’nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Görece Köyü’nde yaşanan Kıyasettin ve Ayşe Bülbül'ün evde bıraktıkları çocukları 5 yaşındaki Baran ile 2 yaşındaki Güler, yanan sobanın önünde oynadıkları sırada sobanın önünde bulunan kağıt parçalarını da tutuşturmaya başladı. Bu sırada ellerinden düşen yanan kağıt parçaları halının üzerine düşünce yangın çıktı. Kısa sürede alevler içinde kalan odada bulunan Baran ve Güler kardeşler yanarak can verdi.

Dışarda bulunan baba Kıyasettin ve anne Ayşe Bülbül, olayı alevler içerisinde kalan evlerini görünce anladı. Çabaları sonuç vermezken, köylünün de yardımıyla yangın söndürüldü. 3 çocukları bulunan aile sinir krizleri geçirdi. Anne ve baba yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Bu arada, Hizan Kaymakamı Mustafa Adil ile Belediye Başkanı Arif Taylan’da köye giderek incelemelerde bulundu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim