Hedefimiz üç kulvarda kupa almak

  • Home
  • Hedefimiz üç kulvarda kupa almak
Hedefimiz üç kulvarda kupa almak
Ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayan Galatasaray'da medyanın karşısına çıkan ilk isim kaptan Arda Turan oldu.Abone ol

Ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayan Galatasaray'da medyanın karşısına çıkan ilk isim sarı- kırmızılı takımın 10 numarası ve kaptanı Arda Turan oldu. Genç yıldız son günlerde hair transplant turkey before and after yoğunlaşan transfer spekülasyonları için şöyle konuştu:

"Avrupa'da oynamak isterim. Ama şu anda hedefimi ligde, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa'da kupaları kazanmak olarak belirledim. Takımımın iyi olması için uğraşıyorum. Bütün konsantrasyonum Galatasaray üzerine. Her şeyimi Galatasaray'a vermek üzerine çalışıyorum. Hedeflerime ulaşırsam çok mutlu olacağım ve geleceğe umutla bakacağım. Sezon sonunda Başkanımız ve menajerim benimle ilgili kararı vereceklerdir." İkinci yarı hazırlıklarını değerlendiren Arda şöyle devam etti: "İkinci yarı için hedeflerimiz belli. Ligde, kupada ve UEFA'da şampiyonluğa adayız. Üst düzey performans sergileyebilirsek, takım olarak karakterli oyunumuzu sürdürürsek başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum."

ÇİFT İDMAN

Spor Kompleksi'nde sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yapan Galatasaray'da sol baldırında zorlanma olan Sabri Sarıoğlu dinlendirildi. Sarı-kırmızılılar ağırlıklı olarak kondisyon çalışması yaptılar.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim