İşte Ardanın fiyatı!

  • Home
  • İşte Ardanın fiyatı!
İşte Ardanın fiyatı!
Genç yıldıza üst üste teklifler gelmesi üzerine harekete geçen Adnan Polat, Arda'nın fiyatını belirledi... Abone ol

Genç yıldıza üst üste teklifler gelmesi üzerine harekete geçen Adnan Polat, futbolcusuna, 'Şampiyon olmadan asla gidemezsin' dedi. Yönetim, teklifleri sezon sonunda değerlendirme kararı aldı. Polat 22 yaşındaki yıldız futbolcunun fiyatını ise 12 milyon pound olarak belirledi...

Akşam'ın haberine göre; İngiliz basınında çıkan Arda Turan'ın iş quanto costa il trapianto di capelli leri yolunda gitmeyen Liverpool için kurtarıcı olabileceği şeklindeki haberler ve genç kaptanın Avrupa'nın büyük kulüplerinin iştahını kabartması Galatasaraylı idarecileri tedirgin ediyor. Sarı kırmızılı kulübün yönetim kurulu toplantısında genç kaptanın durumunun görüşüldüğü, Başkan Adnan Polat'ın, teklifler konusunda 'Arda'yı devre arasında vermemiz söz konusu olamaz. Şampiyon olmadan asla onu bırakmam' dediği öğrenildi.

Polat'ın 22 yaşındaki yıldız futbolcunun fiyatını ise 12 milyon pound olarak belirlediği ifade edildi. Bu arada daha önce verdiği demeçlerde Galatasaray'daki misyonunu tamamladıktan sonra Avrupa'ya transfer olmak istediğini belirten ve gönlündeki kulübü 'Liverpool' olarak açıklayan Arda'nın başkan tarafından dikkati çekildi.

TEPKİ VE KONGRE

Adnan Polat'ın sık sık görüştüğü Arda Turan'a da 'Şampiyon olmadan gidemezsin' talimatını verdiği ileri sürüldü. Futbolcusundan transfer konusunda konuşmaktan kaçınmasını isteyen Polat'ın Arda'nın devre arasında başka kulübe gitmesine onay vermemesinin perde arkasında ise camiadan gelebilecek tepkilerden çekinmesi ve Mart ayındaki kongre olduğu iddia edildi. Öte yandan teknik direktör Frank Rijkaard'ın da Arda Turan'ın bu aşamada takımdan ayrılmasına şiddetle karşı çıktığı, böyle bir şeyin gerçekleşmesi halinde takım performansının olumsuz etkileneceği yönünde yönetime görüş bildirdiği öğrenildi.



Kategori : SPOR
Whatsapp İletişim