Gabar dağında çılgın yemek!

  • Home
  • Gabar dağında çılgın yemek!
Gabar dağında çılgın yemek!
Eski DTP'li başkandan çok konuşulacak bir adım. Siirt Belediye başkanı Selim Sadak bakın ne yapmaya hazırlanıyor?Abone ol

KCK operasyonunda gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan  Siirt belediye başkanı Selim Sadak, sık sık çatışmaların yaşandığı Gabar dağında teröristler ve mehmetçiği ortak bir yemekte buluşturacağını iddia etti.

S google adwords elim Sadak yargılandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra bu gün ilçe belediye başkanların katılımı ile 30 araçlık konvoy ile geri döndü. Belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşma yaptı.

"GABAR DAĞININ TAM ORTASINDA"

Ülkeye barışın şu anda tutuklu bulunan Kürt siyasetçiler tarafından getirileceğini savunan Başkan Selim Sadak, bütün Kürtlerin daha örgütlü olmalarını istedi. Bu ülke demokratikleşecek ve Ergenekon çocukları açıkta kalacak diyen Başkan Sadak "Gabar Dağının tam ortasında Mehmetçik ile gerillaya ortak yemek düzenleyeceğim. Mesir Kesin düzenleyeceğim. İşte bundan korkanlar. Selim Sadak'ı halktan koparmak istiyorlar. Koparamazlar. Bu ülke demokratikleşecek, bu ülke barışına ulaşacak, Ergenekon çocukları açıkta kalacaktır. Ben Türkiye'nin aydınlarına yazarlarına siyasetçilerine seslenmek istiyorum. Gelsinler Siirt'e. Siirt'in sosyolojik yapısından Kürdün, Türkün ve Arap'ından oluşan bu coğrafya da barışı sağlayarak, barış ışıklarını tüm Anadolu'ya yayalım.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim