Axa Sigortadan Kristal Plan...

  • Home
  • Axa Sigortadan Kristal Plan...
Axa Sigortadan Kristal Plan...
Axa Sigorta kapsamlı “kristal planlarını” büyük ve etkin bir reklam kampanyası ile tüketicileri ile buluşturuyor. Abone ol

AXA SİGORTA, günümüz koşullarında yatarak tedavi gerektiren sağlık giderlerinin çok masraflı olduğunun, oysa AXA SİGORTA Kristal Planlar ile yatarak tedavi giderlerinin anlaşmalı sağlık kuruluşlarında %100 ve limitsiz olarak karşılandığının anlatıldığı reklam kampanyasını 23 Aralık 2009 tarihinden itibaren başta televizyon olmak üzere, radyo, basın yunanistan turist ve web siteleri aracılığı ile tüketiciye ulaştırmayı hedefliyor.

AXA SİGORTA kristal planların amacı, gelecekte karşılaşılabilecek ciddi sağlık sorunlarının mali yıkımlara dönüşmesini engellemek.

Türkiye’de ilk kez tüketiciler www.axasigorta.com.tr web sitesinde yer alan fiyat alma sayfası ile sağlık sigortası fiyatını çok kolay bir şekilde görebilecekler.

Internet kullanmayı sevmeyen tüketiciler ise (0212) 444 2 333 numaralı telefonu arayarak fiyat alabilecekler. Fiyat almak için sadece TC kimlik numarası yeterli olacaktır.

Tüketicilerimiz 18 – 59 yaşları arasında ise AXA SİGORTA kristal planlarından birine sahip olabilir ve sağlıklarını güvence altına alabilirler. Ayrıca sağlık poliçesine eşini ve çocuklarını da dahil ederler ise “aile indirimi”nden de yararlanırlar.

REKLAM KAMPANYASI

Sigorta sektörüne öncülük eden AXA SİGORTA, yeni reklam kampanyasıyla tüketicilerine ulaşıyor. LEO BURNETT Reklam Ajansı tarafından hazırlanan reklam kampanyası, “Yıllık toplam 250 TL den başlayan fiyatlar ile herkese bir sağlık sigortası” sloganı ile kristal planların tanıtımını yapıyor.


Reklam kampanyası, günümüz koşullarında hastanede yatarak tedavinin çok masraflı olduğunu anlatıyor. Televizyon reklamında kalp ameliyatı olmak için hastaneye yatan ve AXA SİGORTA’dan sağlık sigortası olan Çetin Bey ile sağlık sigortası olmayan Metin Bey’in başından geçenler anlatılıyor.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim