İnternet yasasına Şahin desteği

  • Home
  • İnternet yasasına Şahin desteği
İnternet yasasına Şahin desteği
Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncılarına yasaya destek sözü verdi.Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA-TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Federasyonu (RATEF) Genel Başkanı Adnan Yüce ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Şahin, İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışık'ın internet yasası, RATEF Genel Başkanı Adnan Yüce'nin florida seo de RTÜK yasası ile ilgili önerilerini ve isteklerini dinledi. Şahin, yasal düzenleme taleplerine destek sözü verdi.

"ŞUR'A TOPLAYACAĞIZ"

RTÜK Yasası'nın görüşüleceği şu günlerde gerçekleştirdikleri ziyaretin daha anlamlı olduğunu belirten Yüce, yasa görüşülmeden tüm tarafların yer alacağı bir şura toplama niyetinde olduklarını kaydetti. Yüce, sorunlarına ve isteklerine ilişkin bir dosyayı Şahin'e verdi.




ŞAHİN, SÖZ VERDİ

Medya alanında teknolojinin büyük bir hızla geliştiğini belirten Şahin, talepleri, TBMM'de görev yapan tüm parti grup başkanlıklarına, gündemlerine alınması talebiyle ileteceğini dile getirdi. Şahin, şunları söyledi:

''Hükümette Sayın Bülent Arınç sizin alanınızın bakanıdır. Sizin sorunlarınızı yakından bilen bir arkadaşımızdır. Sizin bu sorunlarınızı, gündemlerine almaları, mümkünse bunların karşılanması ricasıyla hükümete de gönderirim. Tabii TBMM Başkanı olarak benim doğrudan bu konularla ilgili bir kanun teklifi hazırlamam, girişimde bulunmam mümkün değil.

Şahin, Yüce ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar dileyerek, TBMM'deki siyasi parti gruplarını ziyaret etmelerini ve sorunlarını iletmelerini tavsiye etti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim