Çıplak fotoğraf şantajı ölüm getirdi!

  • Home
  • Çıplak fotoğraf şantajı ölüm getirdi!
Çıplak fotoğraf şantajı ölüm getirdi!
Emekli astsubay dün birini öldürmüştü. Olayın perde arkasından çıplak fotoğraflarla şantaj çıktı. Abone ol

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde "eşini taciz ettiğini" ileri sürdüğü kişiyi öldürdüğü iddiasıyla dün tutuklanan emekli astsubayın, maktulün, eşinin ve kendisinin çıplak fotoğraflarını elde ettiğini ve internetten yayacağını söyleyerek uzun süredir tacizde bulunduğunu öne sürdüğü öğrenild google remarketing i.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra dün Kuşadası Adliyesi’ne getirilen ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan emekli astsubay N.S. (55), maktulün, eşini uzun süredir telefonla taciz ettiğini ileri sürdü.

N.S’nin 2 yıl önce tanıştıkları maktul Gültekin Polatlı’nın kendisini JİTEM’de görevli astsubay olarak tanıttığını, daha sonra ev telefonundan sürekli arayarak eşi A.S’yi taciz, kendisini de tehdit ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

Gültekin Polatlı’nın eşi A.S. ve kendisinin çıplak fotoğraflarını ele geçirdiğini, bunları internetten yayacağı tehdidinde bulunduğunu söyleyen N.S’nin maktulün olay günü kendisine ve ailesine küfür etmesi üzerine sinirlenerek sürekli yanında taşıdığı beylik tabancasıyla korkutmak için ateş ettiğini, öldürme amacının olmadığını ifade ettiği belirtildi.

Kuşadası Hanım Camisi’nin önünde, önceki gün, emekli astsubay N.S. (55), eşi A.S’yi telefonla taciz ettiğini öne sürdüğü Gültekin Polatlı’ya tabancayla ateş etmiş, ağır yaralanan Polatlı, Kuşadası Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra gözaltına alınarak Adliye’ye sevk edilen N.S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim