Sakın silecekleri çalıştırmayın!

  • Home
  • Sakın silecekleri çalıştırmayın!
Sakın silecekleri çalıştırmayın!
Böyle bir durumla karşılaşırsanız eğer, sakın silecekleri çalıştırmayın aracınızı durdurmayın!Abone ol

Trafikteki gaspçıların yeni oyunu ‘yumurtalı saldırı’ oldu. Aracın camına yumurta atıp görüş mesafesini düşürüyorlar, sürücü kenara çektiğinde de saldırıp gasp ediyorlar

SON dönemde klasik kapkaç olaylarında ciddi azalma yaşandı. Ancak yaratıcılıkta sınır tanımayan gaspçıların son oyunu, araçların ön maryland seo camına yumurta atarak saldırıya geçmek oldu. Özellikle gece araç kullanan sürücüleri gözüne kestiren gaspçılar, üst geçit ya da benzeri bir noktada pusuya yatıp araçların ön camına yumurta fırlatıyor. Sürücüler ne olduğunu anlamadan camdaki yumurta kalıntılarını sileceklerle temizlemeye çalışıyor. Ancak su ile birleşen yumurta ön camın tamamını kaplıyor. Aracı durdurmak zorunda kalan sürücü, böylelikle o anı bekleyen gaspçıların kurbanı oluyor.

SAKIN DURMAYIN, SU DA SIKMAYIN

Son günlerde bu şekilde çok sayıda kişinin gasp edildiği belirlendi. Soygunculara direnen sürücülerin yaralanmasına bile neden olaylar nedeniyle polise birçok başvurunun yapıldığı öğrenildi. Ancak karanlıktan yararlanarak kaçan yumurtalı gaspçı çetesine henüz ulaşılamadı. Daha çok bayan sürücüleri hedef alan gaspçıların bu yöntemi sıklıkla uyguladığını belirten otomobil servisleri yetkilileri, bazı önlemlerle korunabileceğini belirttiler. Yumurta atıldığında camın kesinlikle suyla temizlenmemesini söyleyen uzmanlar, “Silecekleri çalıştırınca suyla birleşen yumurta görüş alanını yüzde 92 azaltır. Böyle bir durumla karşılaştığınızda, silecekleri çalıştırmayın, güvenli bir yere ulaşana kadar aracınızı durdurmadan yola devam edin” diyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim